GDPR

Denne personvernerklæringen omhandler hvilke personopplysninger Kontorvarehuset Møre og Romsdal AS (KVH) samler inn fra deg.
  1. Behandlingsansvarlig KVH er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med alle tjenester som leveres av oss. Kontaktinformasjon finnes nederst.
  2. Hvilke opplysninger lagres? Som kunde av oss lagrer og benytter vi oss av din kontaktinformasjon, slik som: navn, firmaadresse, telefonnummer og e-postadresse. Skriftelig kommunikasjon som foregår mellom deg og KVH blir også lagret.
  3. Hva brukes opplysningene til? Personopplysningene og opplysninger du sender oss er lagret for å kunne håndtere kundeforholdet mellom deg og KVH.
  4. Hvor lenge beholder vi dine opplysninger? Vi lagrer dine personopplysninger kun så lenge det er nødvendig, eller for å oppfylle bestemte lovkrav til lagring av data. Dine kontaktopplysninger har vi kun behov for å lagre så lenge du er kunde hos oss, personopplysninger slettes 3 år etter at et kundeforhold er avsluttet, hvis ikke det foreligger hensyn til regnskapsloven hvor det er krav til lengre lagring av informasjon.
  5. Hvem har tilgang til opplysningene? Det er kun KVH som har tilgang til opplysningene. Disse opplysningene vil aldri bli videreformidlet til tredjepart.
  6. Andre nettsteder og tjenester Vi har på våre nettsider lenker til andre nettsteder og noen av våre tjenester kan gi deg tilgang til tjenester fra tredjeparter. Vi er ikke ansvarlige for eksterne nettsteder.
  7. Dine rettigheter Du har til enhver tid rett til innsyn i dine opplysninger som vi har registrert om deg. Du kan også kreve retting eller sletting av personopplysninger.
  8. Kontaktinformasjon
    Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på post@kontorvarehuset.no

Link til databehandleravtale