Personvern/GDPR

Denne personvernerklæringen omhandler hvilke personopplysninger Kontorvarehuset Møre og Romsdal AS (KVH) oppbevarer om våre kunder og hvordan vi behandler informasjonen.
  1. Behandlingsansvarlig Kontorvarehuset er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.
  2. Hvilke opplysninger lagres? Som kunde av oss lagrer og benytter vi oss av din kontaktinformasjon i vårt CRM-system inkl. navn, firmaadresse, telefonnummer og e-postadresse. I tillegg vil e-post du sender oss bli lagret i mottakers epostkonto og CRM-system.
  3. Hva brukes opplysningene til? Personopplysningene og opplysninger du sender oss er utelukkende lagret for å kunne håndtere kundeforholdet mellom deg og KVH i henhold til å oppfyle våre krav til leveranse av avtaler. Disse opplysningene vil ikke overdras til en tredjepart eller benyttes til andre formål som f.eks. masseutsendelse av epost uten eget samtykke.
  4. Hvor lenge beholder vi dine opplysninger? Vi lagrer dine personopplysninger kun så lenge det er nødvendig, eller for å oppfylle bestemte lovkrav til lagring av data. Dine kontaktopplysninger har vi kun behov for å lagre så lenge du er kunde hos oss, personopplysninger slettes 3 år etter at et kundeforhold er avsluttet, hvis ikke det foreligger hensyn til regnskapsloven hvor det er krav til lengre lagring av informasjon.
  5. Hvem har tilgang til opplysningene? Det er kun Kontorvarehuset som har tilgang til opplysningene. Disse opplysningene vil aldri bli videreformidlet til tredjepart.
  6. Andre nettsteder og tjenester Vi har på våre nettsider lenker til andre nettsteder og noen av våre tjenester kan gi deg tilgang til tjenester fra tredjeparter. Vi er ikke ansvarlige for eksterne nettsteder.
  7. Dine rettigheter Du har til enhver tid rett til innsyn i dine opplysninger som vi har registrert om deg. Du kan også kreve retting eller sletting av personopplysninger vi har lagret om deg.
  8. Kontaktinformasjon
    Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på post@kontorvarehuset.no

Link til databehandleravtale – Kontorvarehuset

Link til databehandleravtale – Office 365 / Azure