IT

IT med lokal tilhørighet. Sikkert og enkelt.

Viktigheten av å ha en sikker og god IT leverandør er stor. Kontorvarehuset kan tilby alt fra enkle løsninger til hel infrastruktur.
Vi er sertifiserte medarbeidere og jobber hele tiden med å utvikle oss.Trenger du bistand eller råd rundt bedriftens IT? Ta kontakt

Et utvalg av våre tjenester

Vi jobber hele tiden med nye tjenester og løsninger. Sammen finner vi det som passer for deg og din bedrift.

it-sjefen_1

IT-Sjefen

Har dere kompetanse innen IT, drift og sikkerhet? Det har vi. Bruk oss som din IT-Sjef og vær trygg på at dere til enhver tid er oppdatert på bruk av IT i bedriften.

KONSULENT_1

Konsulent

Når du trenger hjelp står vi alltid til tjeneste. Våre konsulenter har lang erfaring og fartstid i bransjen. Vi løser dine problemer.

server_1

Server(Sky)

Vi leverer serverløsninger/skyløsninger som passer deg og din bedrift. Hva som er rett for deg finner vi ut av sammen.

infoskjerm_1

Infoskjermløsninger

Ønsker du å promotere din bedrift eller gi informasjon til foreldre i barnehagen? Vi har infoskjermløsninger som tilpasses ditt behov.

 

pc-sikringen_1

PC-Sikringen

Er din datamaskin sikret mot ondsindig programvare? Har du alle fire lagene for en sikker enhet? Vi hjelper deg med en sikker PC hverdag.

backup_1

Backup

Er dine data sikret? Har du testet at backup fungerer slik den skal? Vi sørger for at dine data er trygge. Du skal slippe å bekymre deg for at backup er ok.

office365_1

Office 365

Microsoft leverer Office 365 med alle de muligheter som finnes der. Vi er din konsulent i jungelen av tjenester. Sammen finner vi de som passer for deg og din bedrift.

wifi

WiFi

Med Wifi som en tjeneste gir vi deg muligheten til å kontrollere dine trådløse soner fra skyen. Eller vi kan gjøre det for deg. Alltid oppdatert og enkel tilgang.